Åpningstider, meny og info

Åpningstider, meny og annen info. vinter 2016

Januar lukket !

 

Våre åpningstider

Torsdag - fredag kl. 10.00 til 16.00

Kaffe/te/min.vann  Div. kaker, smørbrød,

Fra 13.00 tilbyr vi tallerkenretter.

Lørdager,kl. 10.00 til 1700

Serverer vi en kald og varmbuffet fra kl. 13.00 - 17.00 som inneholder: Spekemat m /tilbehør, litt fisk, salater m/dressing, godt brød & smør. Varmdisk med div. stek, karbonader, kjøttkaker, stuinger og grønnskaer, saus og poteter. Dessertbord m/kaffe.

Søndager, kl. 10.00 til 17.00

Stor koldtbuffét med massevis av gode smaks opplevelser. Varmdisk med herlige retter fra det Norske kjøkken. Stort dessertbord m/kaffe fra kl. 13.00 - 17.00

 

 

 

Vi satser på tradisjonskost på Torsætra. Hvorfor reise langt etter

råvarene, når vi har så mye godt her på Toten? Vi satser heller på det

kortreiste.

Hos oss serverer vi for eksempel epler fra Totenvika, lauk fra Starum,

poteter fra Rossgutua, abbor/røye/ørret fra Totenåsen, gjedde fra Mjøsa,

tyttebær fra Skreifjella, agurk fra Totenvika, persille & grønt fra Bilitt, og ferske egg fra Toten. Og selvfølgelig skal du få smake elg fra Toten!

 

Gratis parkering på den nye parkeringsplassen for kafégjester hele året.

 

Bussturister er velkomne sommer som vinter. vi tar imot bestillinger fra grupper på åtte til 80 personer. Bussturer med bevertning bør bestilles minst en uke i forveien.

Nå kan vi ta imot opp til 80 gjester i den nye spisesalen vår.

Vi har egen meny for bussturister. Gode norske menyer, riklige posjoner.

Ring eller send en mail.

Vi har egen skogdriftsutstilling på tunet evnt. med omviser som forteller historier fra gamle dager. ( Må bestilles).