Fagkunnskap gir trygghet

Besøk oss på Facebook

Ganefart 2012

Torsætra er regionvinner i Ganefart 2012!

Juryen som hadde ansvaret for hovedkonkurransen valgte spisestedet på Totenåsen som vinner i Oppland og Hedmark ved kåringen av årets spisested 2012. Det betyr at Ingunn og Frode Skogstrand var med i landsfinalen, der åtte spisesteder fra hele landet konkurrerte om å bli totalvinner.

I den forbindelse ble ekteparet som driver Torsætra invitert som Ganefarts gjester til matmessa Matstreif.

- Bare det å bli regionvinner er stort for oss, sier en litt stresset og svært glad Frode Skogstrand. Midt i forberedelsene til en travel helg med lokalmat på Torsætra fikk han og kona nyheten om at de er blitt regionvinnere, i skarp konkurranse med en rekke spisesteder i Oppland og Hedmark. Skogstrand sier de setter stor pris på å få anerkjennelsen.

Siden 1986 har de bestrebet seg på å lage mat av førsteklasses, kortreiste råvarer fra Toten, de drøyt to siste årene på Torsætra.

- Vi må dele anerkjennelsen med alle våre flotte ansatte. Uten dem hadde det selvsagt ikke vært mulig, sier Skogstrand.

Torsætra ble også nummer 2 på landsbasis i den litt mer uhøytidelige konkurransen «Gjestens beste», der publikum har stemt fram sine favoritter via Facebook og SMS. Dette er veldig stort for oss. Vi vil gjerne få takke alle dere som har benyttet anledningen til å stemme på oss.

Tusen takk.

Landsvinneren i Ganefart 2012 ble den lille lunsjbare "Smag & Behag" i Storgaten i Grimstad. Landsvinneren fikk en premie på 50.000 kroner.

 

Her er noen linker til omtaler rundt kåringen av Ganefart 2012:

Du kan se oss i låpet av denne nyhetsendingen!

Trukk her eller på bilde for å lese artikkelen på www.oa.no

Trykk her eller på bilde for å lese artikkelen på www.bygdekvinnelaget.no

 Torsætra ved Frode Skogstrand, 2848 Skreia. Tlf. 61 16 61 09

Trykk her eller på bilde for å lese artikkelen på www.oa.no